Home Nieuws Roger Schmidt wacht ‘vriendschappelijke’ thuis evaluatie met BBQ Gerbrands en de Jong

Roger Schmidt wacht ‘vriendschappelijke’ thuis evaluatie met BBQ Gerbrands en de Jong

1289
0

PSV moest vorig jaar hemel en aarde bewegen om Roger Schmidt te overtuigen naar PSV te komen.

De Duitser had vanaf het begin van de contacten met PSV een goed gevoel bij de club en was dus voornemens een dienstverband bij PSV aan te gaan. Toch moesten er wat obstakels worden weggenomen maar het lukte de PSV directie Schmidt naar Eindhoven te halen.


Een jaar verder is de club in ieder geval uit het dal gekropen wat een plaats op de ranglijst aangaat maar het houdt allemaal nog niet over. PSV is dan wel tweede geworden maar net als onder Mark van Bommel in het voorjaar van 2019, stortte het elftal ook dit seizoen na de winterstop als een kaartenhuis in elkaar.

Zoals te doen gebruikelijk vindt er na ieder seizoen een evaluatie plaats en dat geldt ook voor de ervaren Roger Schmidt. Die evaluatie zal na dit weekend plaatsvinden, zoals Marco Timmer met een knipoog naar een gezellige BBQ weet te melden.

Het is interessant om te weten welke kritische noten gekraakt gaan worden aan het adres van Roger Schmidt maar vooralsnog heeft het er alle schijn van dat de PSV directie tevreden is. En dus wacht Roger Schmidt een vriendschappelijke evaluatie in zijn huis in Dusseldorf.

In mei 2021 lijkt de conclusie te zijn dat de club tevreden is met de tweede plaats en zicht op de Champions League na de turbulente vorige seizoenen. Desondanks zal het wel echt beter moeten komend seizoen.

 


Facebook Comments