Home Nieuws Roger Schmidt voelt opluchting maar is ook verdrietig: ‘Ik ben een beetje...

Roger Schmidt voelt opluchting maar is ook verdrietig: ‘Ik ben een beetje verdrietig over mijn vertrek’

676
0

Roger Schmidt is opgelucht nu duidelijk is dat hij na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven.

Maar dat is niet alles want de Duitse coach zegt ook dat hij verdrietig is door zijn naderende vertrek uit Eindhoven. Donderdag werd bekend dat Schmidt zijn aflopende contract niet gaat verlengen bij PSV en dat kwam bij een ieder als een verrassing binnen. Een dag later reageert Roger Schmidt op de persconferentie nogmaals op dat besluit. “Het is het juiste moment om te vertrekken, denk ik. Ik zal niet tot mijn 65ste hoofdtrainer blijven, dus ik heb nog maar een paar jaar te gaan.

“En dan uit Schmidt zijn gevoel: Ik ben een beetje verdrietig over mijn vertrek, maar het voelt dus als de juiste beslissing”, vervolgt Schmidt. “Ik ben ook redelijk opgelucht, want ik kan me nu voor honderd procent focussen op het team, mijn baan en werk.”

Er is natuurlijk ook nog gewoon voetbalnieuws. PSV speelt tegen AZ en dat mag een belangrijke wedstrijd worden genoemd. Schmidt gaf op de persconferentie ook een update over zijn selectie. Zo zijn Ibrahim Sangaré, Ritsu Doan en Erick Gutiérrez weer helemaal terug en wedstrijdfit. Ook Carlos Vinícius en Noni Madueke trainen voluit mee maar AZ thuis komt nog te vroeg voor het belangrijke duo.


Vorig artikelSchmidt wijst Nederland op naam en faam PSV: ‘Deze club staat in Europa heel hoog aangeschreven’
Volgend artikelPOLL: Welke trainer/coach past het beste bij PSV in seizoen 2022-2023?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in