Home Nieuws Roger Schmidt twijfelt en laat PSV langer wachten: ‘Ik heb geen haast,...

Roger Schmidt twijfelt en laat PSV langer wachten: ‘Ik heb geen haast, we wachten op het juiste moment’

1074
0

Roger Schmidt twijfelt over zijn toekomst bij PSV en dat uit zich in het nog niet verlengen van zijn contract in Eindhoven.

PSV kent geen enkele twijfel over de trainer die na 1,5 jaar PSV weinig tot geen echte ontwikkeling heeft gebracht. PSV heeft in Europa geen potten kunnen breken en ook in het bekertoernooi werden tot op heden geen aansprekende resultaten geboekt. PSV speelt soms redelijk tot goed voetbal maar van het beloofde spel van pressing komt weinig terecht. Roger Schmidt past zich graag aan tegenstanders aan op momenten dat het niet hoeft en past zich juist niet aan op momenten dat het wel zou moeten. Daarvoor kunnen we wijzen naar Ajax thuis of Real Sociedad uit.

Ondertussen zet Roger Schmidt PSV in de wachtkamer en de directie staat dat heel simpel toe. De Duitse trainer bracht PSV slechts één overwinning in een topwedstrijd en verloor verder alle topwedstrijden van Ajax en Feyenoord. Gemakshalve rekenen we de overwinning in Alkmaar enkele maanden geleden niet mee. PSV won afgetekend maar geflateerd met 0-3 in Alkmaar, waar AZ PSV domineerde. Schmidt heeft nog altijd geen beslissing genomen over zijn toekomst. De Duitse oefenmeester loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract en weet nog niet of hij openstaat voor een derde seizoen in Eindhoven. PSV wacht geduldig af, is de conclusie geworden.

Op de persconferentie na de verloren kraker tegen Ajax stelde Schmidt dat hij ‘gelukkig en trots’ is om trainer van PSV te zijn. Hoewel technisch directeur John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands kennen geen twijfels maar Schmidt zegt: “Ik heb geen haast. We wachten op het juiste moment om een beslissing te nemen.”

Schmidt en PSV hebben al meerdere gesprekken gehad. PSV is naar verluidt bereid om tot het einde van het voorjaar te wachten op de beslissing van Schmidt. Tot hij zijn besluit genomen heeft, gaan De Jong en Gerbrands niet met potentiële nieuwe trainers in gesprek, is de lezing over de contractsituatie van Roger Schmidt bij PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here