Home Nieuws Roger Schmidt toont respect voor Feyenoord

Roger Schmidt toont respect voor Feyenoord

550
0

In de vijfde speelronde van de Eredivisie staat er wederom een topper op het programma voor PSV.

In het Phillips Stadion komt Feyenoord op bezoek. Beide ploegen hebben een midweeks duel achter de rug. PSV speelde 2-2 gelijk tegen het Spaanse Real Sociedad in een aantrekkelijke wedstrijd en Maccabi Haifa – Feyenoord eindigde zoals het begon: 0-0.

Bij PSV lijkt – op Phillipp Mwene na – iedereen ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen. De Oostenrijkse rechtsback heeft lichte klachten.

Het is onduidelijk of hij in staat is om te spelen. Ibrahim Sangaré is niet van de partij. Hij is nog onvoldoende hersteld van zijn liesblessure, maar stond zaterdagmiddag wél weer op het trainingsveld. Aanvaller Carlos Vinícius is inzetbaar. Het kan zijn eerste competitiewedstrijd worden in dienst van PSV.

Trainer Roger Schmidt toonde daags voor het duel respect voor de tegenstander uit Rotterdam: ,.Ik denk dat ze beter zijn dan vorig seizoen. Ze kunnen de boel gesloten houden en hebben offensief een aantal goede spelers. Wij moeten een aantal dingen verbeteren naar donderdag, hoewel ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld.”

Schmidt vervolgt: ,,We hebben een goed uitgeruste ploeg nodig om thuis het beste van onszelf te laten zien. We zijn in goede vorm en hadden een teleurstelling te verwerken omdat we niet wonnen van Sociedad. De sfeer in het stadion was fantastisch. Wat we van onszelf verwachten konden wen in praktijk brengen en tegen Feyenoord moeten we weer klaar zijn. Het is een enorm belangrijke wedstrijd, die goed voor het zelfvertrouwen kan zijn.”

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here