Home Nieuws Roger Schmidt toont begrip voor massaal fluitende PSV fans maar wijst naar...

Roger Schmidt toont begrip voor massaal fluitende PSV fans maar wijst naar Oranje blessure Cody Gakpo

549
0

Roger Schmidt werd na de wedstrijd tegen Feyenoord bevraagd naar zijn wisselbeleid en wisseltactiek.

De Duitse coach krijgt al weken kritiek op zijn soms onnavolgbare wissels maar de kritiek wordt momenteel luider en luider. Tegen Benfica was het al nauwelijks logisch hoe Schmidt met zijn wisselopties omging maar tegen achtereenvolgens AZ, Real Sociedad en Feyenoord maakt de Duitse coach het met de week bonter.

De uitschakeling tegen Benfica kon nog worden verteerd omdat de resultaten verder gewoon goed te noemen zijn maar de verliespartij tegen Feyenoord brengt Schmidt toch in een lastiger pakket omdat het weer een topwedstrijd is die PSV niet in winst weet om te zetten.

Op zijn beurt toonde Schmidt wel begrip voor de reactie van de fans. ‘Ik snap de reactie van de fans’, zei Schmidt voor de camera van ESPN.

‘Cody is een goede speler die veel doelpunten maakt, maar hij komt terug van een blessure en speelde donderdag bijna een hele wedstrijd’, aldus Roger Schmidt. Hiermee wijst de Duitse oefenmeester naar de periode van herstel die Gakpo nodig had na zijn blessure opgelopen bij het laatste trainingskamp bij Oranje.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here