Home Nieuws Roger Schmidt spreekt zich uit over titelrace na nederlaag Ajax in Deventer:...

Roger Schmidt spreekt zich uit over titelrace na nederlaag Ajax in Deventer: ‘Nu is het overleven’

2615
0

PSV is weer helemaal terug in de titelrace maar Roger Schmidt wenst zich op dat vlak niet te veel uit te spreken.

De coach werd dinsdagmiddag gevraagd naar de kansen van PSV in de race om de landstitel na het verlies van Ajax in Deventer.
PSV staat nog maar twee punten achter. “Het is duidelijk dat we nog in de race zijn”, laat Schmidt optekenen door Voetbal International. “Ook voor Ajax zal het niet makkelijk zijn alles te winnen. De komende weken zullen zwaar zijn met Europese wedstrijden en bekerduels. Dat geldt voor ons beide.”

Schmidt stelt dat de komende weken ‘cruciaal’ worden voor PSV. In alles blijft de Duitser voorzichtig en een pas op de plaats te maken. “Als we succesvol zijn en er na de interlandbreak spelers terugkomen, dan kunnen we echt vechten voor de prijzen. Nu is het overleven om deze periode door te komen.”

Woensdag speelt PSV zelf tegen Go Ahead, in de halve finale van de KNVB Beker. Tegenover de NOS vertelt Schmidt dat hij onder de indruk is van de Eagles. “Als de wedstrijd gunstig verloopt voor ze, dan is Go Ahead in staat om diep te verdedigen en te wachten op counters. Dat deden ze ook tegen Ajax.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here