Home Nieuws Roger Schmidt sprak al met Joey Veerman, die met de PSV selectie...

Roger Schmidt sprak al met Joey Veerman, die met de PSV selectie naar Marbella lijkt te reizen

2932
0

PSV is hard op weg Joey Veerman van sc Heerenveen over te nemen, zo meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond.

Het heeft er alle schijn van dat Joey Veermanz zich dinsdag al meldt bij PSV voor een medische keuring. Dat zou betekenen dat de middenvelder al met de selectie mee zou kunnen vliegen naar Zuid-Spanje. PSV hoopt de middenvelder deze week dus al te begroeten op het trainingskamp in Marbella, waarbij het de voorkeur geeft aan een afwikkeling op dinsdag zodat Veerman meteen mee reist met de rest van de selectie.

De onnavolgbare Schmidt, die eerder zei geen winterse versterkingen te wensen, sprak inmiddels met Veerman en is enthousiast over zijn komst. Schmidt sprak recent over het niet willen verstoren van het groepsproces en het met de huidige spelers te willen gaan doen komende maanden. Een goede week later is de insteek duidelijk anders geworden en wenst Schmidt toch een versterking binnen te halen.

Veerman was afgelopen zomer al in beeld bij PSV, maar de club legde toen met Davy Pröpper al een speler vast die voor zijn positie bedoeld was. Het verhaal rond de veelal geblesseerde middenvelder is vrij helder. Ook als Davy Pröpper fit is, lijkt er geen basisplaats in het verschiet te liggen onder Roger Schmidt. Het beleid van Roger Schmidt gaat zo nu en dan alle kanten op, kunnen we concluderen.

De Duitse trainer heeft nu in ieder geval de wens om Joey Veerman aan de selectie toe te voegen. PSV heet een directe kapitaalinjectie van 30 miljoen te ontvangen dit transferwindow en dus kan de club wat eenvoudiger en sneller handelen op de transfermarkt. Feyenoord lijkt daar de dupe van te gaan worden want het bod van 4 miljoen euro is door Heerenveen afgewezen.
Later meer.


Facebook Comments Box