Home Nieuws Roger Schmidt sluit transfer Gutiérrez naar Benfica niet uit, Duitse trainer lovend

Roger Schmidt sluit transfer Gutiérrez naar Benfica niet uit, Duitse trainer lovend

1724
1

Hoe een bak blessures de carrière van Érick Gutiérrez toch weer enigszins veranderde op een avond in Monaco.

Roger Schmidt deed feitelijk noodgedwongen een beroep op de Mexicaan, die er tot dat moment eigenlijk maar een beetje bij hing wat zijn aanwezigheid betreft. Natuurlijk, de Mexicaan trainde volop mee maar was ook evenzo vaak geblesseerd of niet fit. Toch kwam er een absolute revival want die avond in Monaco speelde de Mexicaan goed en zorgde voor balans op het middenveld. Schmidt borduurde verder voort op de betrouwbaarheid en het niet verzaken van Gutiérrez, los van het kundig kunnen bewaken van het middenveld.

Trainer Roger Schmidt van Benfica lijkt de Mexicaan nog lang niet vergeten te zijn. Schmidt sprak tijdens zijn vooruitblik op het Champions League-duel met Club Brugge van dinsdagavond in Lissabon ook met de Mexicaanse tv-zender Marca Claro over Gutiérrez.

Er werd uiteraard gevraagd naar een hereniging met de middenvelder maar Schmist liet zich niet in zijn kaarten kijken. Érick Gutiérrez staat er wel degelijk erg goed op bij Schmidt. “Ik ben heel blij dat ik met hem kon samenwerken. We hebben samen in Nederland het bekertoernooi gewonnen en Érick is een speler die voor altijd in het hart zit, want ik waardeer hem ook enorm als persoon”, zei de coach van Benfica over de speler die hij weer terug bracht in de basis van PSV.

“Hij is een heel goede speler en we gaan zien wat er in de toekomst gebeurt. Je weet het nooit in voetbal”, aldus Roger Schmidt over Gutiérrez in gesprek met Marca Claro.


Vorig artikelFIFA ondersteunt actie Thijs Slegers
Volgend artikelMogelijk geen PSV supporters bij halve finale, amateuristische reactie vanuit Spakenburg

1 REACTIE

  1. Ik hoop van harte dat hij zijn transfer naar Benfica zal krijgen. Als iemand een mooie transfer verdiend dan is het Guti.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in