Home Nieuws Roger Schmidt roept PSV fans op tot massale steun: ‘We hebben de...

Roger Schmidt roept PSV fans op tot massale steun: ‘We hebben de beste sfeer nodig’

594
0

De aanloop en voorbereiding op het duel tegen Leicester City verloopt moeizaam. De stemming was vandaag niet beste na het nieuws rond Olivier Boscagli.

Toch is er ook veel reden voor optimisme. PSV staat immers op de drempel van een Europese halve finale en dat is en blijft een prestatie. In aanloop naar het duel kreeg PSV maar weer eens te maken met twee blessuregevallen. “We zijn heel blij dat we in de kwartfinale staan, maar je hoopt dan ook dat alle voorwaarden in je voordeel uitpakken. Dat is nu zeker niet het geval. We missen helaas belangrijke spelers.”

Roger Schmidt blijkt ook onder de indruk te zijn van de steun van de PSV fans. In Leicester zag Schmidt dat de fans weer eens massaal achter de ploeg stonden. Schmidt rekent nu op meer, zegt hij woensdagmiddag tegen de Engelse media, die Schmidt vroegen naar de PSV fans. “Nee ik ben niet pessimistisch’, verwijzend naar de nieuwe blessures. ‘Ik weet dat we donderdag de halve finale kunnen halen. Al zullen we de fans nodig hebben. “In Leicester waren de PSV-fans geweldig, dat wordt nu nog tien keer beter.” De steun van de 1600 fans was ook voor Engelse begrippen massaal.

Reden voor de aanwezige Engelse media om te vragen wat ze donderdag kunnen verwachten. “Ze waren vorige week met 1600 man in Leicester. Morgen zitten er meer dan 30.000 man. In Leicester waren de PSV-fans geweldig, dat wordt nu nog tien keer beter. We hebben de beste sfeer nodig”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here