Home Nieuws Roger Schmidt richt pijlen op gewilde Koreaan Jin-Mae Kim en Leipzig middenvelder...

Roger Schmidt richt pijlen op gewilde Koreaan Jin-Mae Kim en Leipzig middenvelder Kevin Kampl

4235
0

Meerdere media melden dat PSV en met name Roger Schmidt de pijlen weet te richten op twee concrete versterkingen.

Beide spelers staan ook wel degelijk op de radar bij PSV en De Telegraaf weet te melden dat de Koreaanse verdediger Jin-Mae Kim bovenaan het wensenlijstje van de club staat.

De getalenteerde verdediger zou zelf ook zijn zinnen gezet hebben op een hereniging met de coach waar de jonge verdediger zo’n klik mee heeft.

Kim speelde onder hem bij het Chinese Beijing Guoan, waar hij momenteel nog steeds onder contract staat. Het aantrekken van de Koreaan wordt een lastige zaak omdat er meerdere grote Engelse clubs achter de verdediger aan zitten.

Eerder werd gesteld dat de gevraagde transfersom te hoog zou zijn en bovendien zou Kim liever naar de Premier League willen vertrekken maar een transfer naar PSV zou voor Kim wel degelijk uitkomst bieden, klinkt er in de wandelgangen.

Schmidt zou bij het versterken van de selectie een voorkeur hebben voor spelers waar hij al mee gewerkt heeft. Zij zijn al gewend met de gevraagde manier van spelen en de intensiteit die daarmee gepaard gaan, zodat ze direct inzetbaar zijn.

Dat zorgt ook voor concrete interesse vanuit PSV in de Leipzig middenvelder Kevin Kampl, die inmiddels weer een basisspeler is van RB Leipzig. Ook oelman Yvon Mvogo is nog altijd in beeld bij PSV, maar hij moet eerst zijn contract bij hetzelfde RB Leipzig verlengen voordat hij eventueel op huurbasis naar Eindhoven kan komen, zo weten Duitse media te melden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here