Home Nieuws Roger Schmidt rekent op aanblijven Mario Götze: ‘Hij is gelukkig bij PSV...

Roger Schmidt rekent op aanblijven Mario Götze: ‘Hij is gelukkig bij PSV en ik heb het gevoel dat hij blijft’

290
0

De toekomst van Roger Schmidt ligt bij PSV dus dat betekent dat Schmidt volgend seizoen met PSV voor de prijzen wil gaan strijden.

Datzelfde geldt voor zijn landgenoot Mario Götze. Schmidt verwacht namelijk dat Mario Götze ‘gewoon’ bij PSV zal blijven volgend seizoen. Er zijn geregeld geruchten over de toekomst van Gotze bij PSV maar volgens Schmidt gaat Mario Götze nergens heen en blijft hij bij PSV.


“Hij is gelukkig hier en ik heb het gevoel dat hij blijft”, aldus Schmidt vrijdag op zijn wekelijkse persconferentie. “Natuurlijk kan het anders zijn als er iets heel speciaals voorbijkomt, maar dat is nu niet aan de orde.”

De 63-voudig Duits international, die een contract heeft tot medio 2022, staat al even aan de kant door een spierblessure. Hij kampte dit seizoen vaker met fysieke problemen, waardoor hij slechts zeventien competitiewedstrijden speelde en vijf keer scoorde. Toch ziet Schmidt voor Götze een belangrijke rol weggelegd volgend seizoen, waarin de trainer meer wil dan de tweede plaats.

Zien Schmidt en Mario Götze vooruitgang bij PSV? Het antwoord is ja. Dit jaar zag Schmidt bij PSV al het spel zoals hij dat wenst, maar slechts bij vlagen, zoals hij vaak uitspreekt. “In de competitie tegen Ajax en in de Europa League bijvoorbeeld. Helaas waren we soms ook niet scherp genoeg.”


Facebook Comments