Home Nieuws Roger Schmidt reageert op uitspraken en verwijten Mo Ihattaren

Roger Schmidt reageert op uitspraken en verwijten Mo Ihattaren

2720
0

Natuurlijk ging het vandaag bij het persmoment voor de thuiswedstrijd tegen Telstar ook weer over Mo Ihattaren.

De negentienjarige Utrechter maakt al maanden vele tongen los maar louter door zijn gedrag en uitspraken. Ihattaren is nergens door sportieve prestaties het gespreksonderwerp. Roger Schmidt werd woensdagmiddag geconfronteerd met de uitspraken van vorige week. De Duitser kreeg wat verwijten van de jonge middenvelder maar Schmidt kan weinig met de felle kritiek aan zijn adres. De negentienjarige spelmaker vertelde in een interview met De Telegraaf dat hij er spijt van heeft dat hij zich door de Duitser heeft laten ‘wegjagen’ uit Eindhoven.

Roger Schmidt antwoordde als volgt: “Ik heb het niet gelezen, maar wel gehoord. Wat kan ik zeggen? Het is voorbij. Ik heb zoveel antwoorden over deze speler gegeven.” Van oud zeer of wrok is geen sprake volgens Schmidt, die benadrukt de jonge spelmaker het allerbeste te gunnen. “Ik hoop dat hij op een dag zijn potentieel gebruikt. Dat hoop ik echt. Eerlijk”, zegt hij openhartig tegen Voetbal International.

Ihattaren vertelde afgelopen week in gesprek met de Telegraaf dat hij weinig op had met de Duitse trainer van de club. Ihattaren zei spijt te hebben van zijn vertrek. “Ik heb er zelfs spijt van dat ik bij PSV ben weggegaan. Dat ik me door Schmidt heb laten wegjagen. Ja, zo zie ik het. Ik vind het jammer dat de clubleiding hem alle macht heeft gegeven”, liet hij weten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here