Home Nieuws Roger Schmidt reageert op geruchten rond Madueke: ‘Voor mij is het duidelijk...

Roger Schmidt reageert op geruchten rond Madueke: ‘Voor mij is het duidelijk dat hij blijft’

311
0

De geruchtenmachine komt met het naderen van de streep van finish steeds meer op gang.

Dat geldt ook voor Noni Madueke. De jonge Engelsman is hot in zowel Engeland als Duitsland. Op de persconferentie van vrijdag gaf Roger Schmidt aan dat het in zijn ogen voor Noni Madueke het beste is om bij PSV te blijven.


“Hij heeft heel veel potentieel, maar had nog wat ervaring nodig. Die ervaring heeft hij dit seizoen op kunnen doen”, aldus Schmidt. “Zijn potentieel voetballend gezien kan nog beter ontwikkeld worden, maar ook mentaal gezien. Hij moet nog completer worden en betrouwbaarder als een teamspeler tactisch gezien. Dat kan hij hier leren.”

Volgens Schmidt kan die ruimte er voor Madueke er ook zeker komen. “Als hij zich goed ontwikkelt, kan hij een heel belangrijke speler voor PSV gaan worden”, zo gaf hij aan.

Schmidt sprak nog niet met de aanvaller over de vele transfergeruchten. “We praten veel met elkaar, maar niet over de geruchten in de media”, zei hij daarover. “Ik heb ze gelezen, maar voor mij is het duidelijk dat hij blijft.” Tal van clubs worden met het toptalent in verband gebracht.


Facebook Comments