Home Nieuws Roger Schmidt prijst John de Jong: ‘De Jong is heel belangrijk voor...

Roger Schmidt prijst John de Jong: ‘De Jong is heel belangrijk voor PSV’

1012
0

Technisch directeur John de Jong staat er bij veel PSV fans nog niet goed op.

Dat heeft ondermeer van doen met de tegenvallende prestaties in het seizoen waarin Mark van Bommel ontslagen werd. Veel PSV fans nemen het De Jong kwalijk dat het clubicoon ontslagen werd en De Jong zelf ongeschonden uit de strijd wist te komen.

Heden ten dagen staat PSV er weer goed voor en maakte afgelopen de club afgelopen zomer een prima indruk op de transfermarkt.

Ibrahim Sangaré en Mario Götze leken onmogelijke transfers maar John de Jong wist ze positief af te ronden. Roger Schmidt waardeert de prestaties van John de Jong.

“De rol van John de Jong is heel belangrijk”, zegt Schmidt in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Hij is in competitie met tal van buitenlandse clubs en moet een transfer telkens maar tot een goed einde zien te brengen. Dat heeft hij bijvoorbeeld met Sangaré knap gedaan, door goed te timen. In juli was hij echt nog niet haalbaar voor ons en een paar maanden later wel.

“Hetzelfde geldt voor de transfer van Götze. “Ook bij Mario was het een kwestie van heel goed voorbereid zijn en dat waren we gelukkig. Er was nog ruimte om hem aan te trekken”, aldus een opgetogen Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here