Home Nieuws Roger Schmidt passeert aanvoerder van Ginkel, basisplaats voor Erick Gutiérrez

Roger Schmidt passeert aanvoerder van Ginkel, basisplaats voor Erick Gutiérrez

3200
0

Een grote verrassing in de beginopstelling. Roger Schmidt verrast in Monaco door Erick Gutiérrez in de basis te laten starten.

De speler die als hij speelt vrijwel altijd met een schoon shirt het veld afstapt, mag nu in een ‘alles of niets’ wedstrijd Roger Schmidt proberen te overtuigen. Het gaat om Erick ‘Guti’ Gutiérrez.

De Mexicaan die zelden weet te overtuigen maar ook veel tekort komt als het gaat om ‘er moeten staan’, mag het PSV middenveld gaan leiden in een wedstrijd met grote belangen. Guti geldt zo ongeveer als de meest passieve Latijns-Amerikaanse speler die er bestaat maar wellicht zijn er na een lange absentie in de PSV gelederen ook bij Guti zaken in de mindset anders geworden.

Roger Schmidt heeft Marco van Ginkel gepasseerd. De aanvoerder zou niet helemaal fit zijn. De Duitse trainer lijkt in Monaco ook zekerheid in te bouwen. Op papier staan er namelijk vijf verdedigers opgesteld met Phillipp Mwene, Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max.

Boscagli zou echter kunnen doorschuiven naar het middenveld met Gutiérrez en Ibrahim Sangaré. Het heeft er alle schijn van dat Phillip Mwene de rol van rechtshalf gaat invullen bij balbezit met aanvallende intenties.

Eran Zahavi en Carlos Vinícius vormen het aanvalsduo met Yorbe Vertessen daar omheen. Kortom, door blessures en het passeren van Marco van Ginkel een ongewone opstelling voor PSV in Monaco.

https://twitter.com/psv/status/1456296839909609480?s=21


Vorig artikelHoe kijkt men in Monaca naar PSV? ‘We weten in Monaco dat PSV een grote club is’
Volgend artikelGemengde gevoelens na remise met perspectief op overwintering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in