Home Nieuws Roger Schmidt: ‘Ja, ik ben een slechte verliezer’

Roger Schmidt: ‘Ja, ik ben een slechte verliezer’

336
0

Vanuit Athene gaf Roger Schmidt acte de présence over de staat van zijn elftal.

De Duitser weet dat er momenteel kritiek is op zijn werk en zijn uitspraken. Schmidt beantwoordde woensdagavond ook de vragen daar over.


Op de vraag van de NOS wat hij ervan vindt dat hij als een slechte verliezer wordt gezien en dat hij excuses zoekt, zei Schmidt:

‘Ja, het klopt, ik ben een hele slechte verliezer. Mijn hele leven al geweest. Ik hou niet van verliezen. En als ik vind dat mijn team niet rechtvaardig wordt behandeld dan vertel ik wat ik denk. En als ik vind dat we tegen ADO bijna perfect hebben gespeeld dan zeg ik dat ook. Ze hebben gedaan wat ik heb gevraagd en heel goed voetbal gespeeld. Het resultaat was alleen niet goed en daar mag iedereen iets van vinden. Ik respecteer ieders opinie. Ik krijg de kritiek verder niet mee, van mij mag iedereen zijn mening geven’, aldus een nuchtere Schmidt.