Home Nieuws ‘Roger Schmidt moet de nieuwe trainer van PSV worden’

‘Roger Schmidt moet de nieuwe trainer van PSV worden’

15488
0

PSV lijkt in volle onderhandeling met een nieuw trainer te zijn. De club heeft twee gesprekken gevoerd met een tot nog toe onbekende trainer.

Het speculeren is uiteraard begonnen en NOS analist Rafael van der Vaart denkt dat PSV Roger Schmidt zou moeten aanstellen. Van der Vaart kent de werkloze Duitser goed en ziet Schmidt graag naar PSV komen.


“Die ken ik toevallig. Hij is echt een heel goede trainer. Hij houdt van het Nederlandse voetbal”, zegt de NOS analist over de vacature bij PSV. Schmidt is inmiddels 52 jaar oud was werkzaam bij Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen en zit na een verblijf bij Beijing Guoan in China nu zonder club.

Het is uitgesloten dat er tussentijds een andere trainer instapt. Toon Gerbrands maakte afgelopen week duidelijk dat Faber het seizoen op interim-basis afmaakt. Daarna komt er een nieuwe trainer. Theo Janssen denkt aan Adrie Koster. “Die levert goed werk bij Willem II.” Alfred Schreuder en Peter Bosz worden ook genoemd, evenals Wim Jonk en Henk Fraser. De Sparta-trainer ontkent te zijn benaderd. “Hij heeft ervaring en doet het overal prima”, reageert Pierre van Hooijdonk.

Kees Jansma noemt het een ‘cruciale beslissing’ voor PSV. “Met de vorige trainer, Van Bommel, is het hartstikke misgegaan. Het is zo belangrijk dat ze nu de juiste naam nemen. Mijn gevoel zegt dat ze met een buitenlander komen”, aldus Jansma als één van de analisten.


Facebook Comments