Home Nieuws Roger Schmidt mist nog 8 spelers en looft Pablo Rosario: ‘Hij is...

Roger Schmidt mist nog 8 spelers en looft Pablo Rosario: ‘Hij is heel belangrijk voor ons’

2250
0

Mark van Bommel, Ernest Faber en nu ook Roger Schmidt. Allen zijn fan van Pablo Rosario.

PSV is inmiddels neergestreken in Thessaloniki. De stad in het noorden van Griekenland zit in een flinke lockdown.


Dat betekent ook dat er geen media is neergestreken in de stad. Maar voor PSV en Schmidt geen reden om geen media-bijeenkomst te houden. Ondermeer het Eindhovens Dagblad was op afstand gesprekspartner van Schmidt.

Schmidt is in ieder geval blij met de terugkeer van Pablo Rosario, die zelfde de reserve-aanvoerder van de club is geworden.

Rosario keerde vandaag terug bij het team na een negatieve coronatest en mag weer wedstrijden spelen. “Daar ben ik heel blij mee. Pablo is erg belangrijk voor ons”, aldus Schmidt.

Kan Rosario direct starten in het noorden van Griekenland? “Ik ga eerst met hem nog daarover spreken. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons weer kan helpen. Pablo is een vechter, maar we kunnen zijn fysieke conditie nu nog niet vergelijken met die van vorige maand. Hij heeft de afgelopen weken niet met het team kunnen trainen en we zullen kijken hoe goed hij ervoor staat.” 

“We missen veel spelers en een aantal van hen stond voorheen in de basis”, zegt Schmidt over de 8 spelers die nog gemist worden.

PSV mist nog acht spelers wegens een positieve coronatest. Schmidt geeft aan dat de betreffende spelers geen klachten hebben momenteel.

“Maar wanneer dat is, kan ik niet voorspellen. De regels zijn dat ze eerst een negatieve test moeten laten zien en dan kunnen ze zich weer bij het team voegen”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments