Home Nieuws Roger Schmidt maakt uitzondering en verklapt alvast: Eran Zahavi begint in de...

Roger Schmidt maakt uitzondering en verklapt alvast: Eran Zahavi begint in de basis

367
0

Roger Schmidt is er niet de trainer naar om vooraf of een dag vantevoren de opstelling al prijs te geven.

Voor de wedstrijd tussen Maccabi Tel Aviv en PSV maakt Schmidt een uitzondering. Zahavi zal namelijk donderdagavond in Tel Aviv bij het weerzien met de Israëlische ploeg in de basis staan, zo liet Schmidt woensdagavond al weten.

Schmidt wees vooral naar de blessuregevallen in zijn selectie. Ten overstaan van de Nederlandse en Israëlische media ging vooral in op de personele problemen van PSV. De beide aanvoerders zijn er niet bij en PSV zal Cody Gakpo en Marco van Ginkel zeker gaan missen.

‘Het is nog onduidelijk of Érick Gutiérrez en Phillipp Mwene morgen kunnen spelen. Zij hebben nog niet volledig kunnen meetrainen met de groep. Het is afwachten hoe zij de afsluitende training verteren. Daarnaast hebben we met Cody Gakpo, Marco van Ginkel, Maxime Delanghe en de langdurig geblesseerden André Ramalho, Maxi Romero en Ryan Thomas enkele afwezigen. Daartegenover staat de terugkeer van Olivier Boscagli, Ibrahim Sangaré en Carlos Vinícius in Europees verband en het aansluiten van enkele talentvolle jongens van Jong PSV”, zei Roger Schmidt.

Hoe kijkt Schmidt tegen de lastige avond in Tel Aviv aan want de 1-0 overwinning in Eindhoven is erg mager. ‘We gaan ons eigen spel spelen en proberen deze wedstrijd te winnen. Ik schat in dat we daarmee de meeste kans hebben op kwalificatie voor de volgende ronde’, aldus Roger Schmidt over de return in de Israëlische metropool.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here