Home Nieuws Roger Schmidt lyrisch over onderschatte Sangaré: ‘Eén van de beste spelers van...

Roger Schmidt lyrisch over onderschatte Sangaré: ‘Eén van de beste spelers van de Eredivisie’

642
0

Roger Schmidt kwam na afloop van PSV – Sparta woorden tekort om Ibrahim Sangaré te prijzen.

De Duitse coach zet de middenvelder altijd als een van de eerste spelers op zijn wedstrijdformulier. Sangaré is wel een speler die zich moet blijven concentreren opdat er anders kleine foutjes in kunnen slijpen bij het blok beton op het middenveld. Schmidt is al veel langer overtuigt van de kwaliteiten van de middenvelder.

Schmidt vindt dat Ibrahim Sangaré onderschat is geweest in Nederland. Schmidt sprak na afloop over de kwaliteiten van de middenvelder en stelde vast dat Sangaré inmiddels tot de beste spelers van de competitie weet te behoren.

Schmidt besefte na afloop maar al te goed dat de Ivoriaan PSV over het dode punt moest helpen. Toch staat de Duitser niet versteld van de wondertreffer van de Ivoriaanse middenvelder. ‘Hij is altijd al belangrijk geweest, heel belangrijk zelfs. Ik vind dat hij hier enorm onderschat is. Natuurlijk heeft hij in het laatste jaar ook een heel goede ontwikkeling doorgemaakt’, ging Schmidt verder over het aanwezige journaille.

‘In balbezit doet hij het goed en vindt hij altijd oplossingen. Bovendien is hij belangrijk met de kleine dingen, denk aan zijn loopacties. Dat is heel belangrijk voor ons. Zonder bal is hij ook erg goed. En hij durft verantwoordelijkheid te pakken op de juiste momenten. Nu begint hij zelfs te scoren… Ik denk dat hij een topspeler is voor de Eredivisie, een van de beste spelers van de competitie.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here