Home Nieuws Roger Schmidt lyrisch: ‘Ik vind dat hij uitgroeit tot een sleutelspeler voor...

Roger Schmidt lyrisch: ‘Ik vind dat hij uitgroeit tot een sleutelspeler voor PSV’

1406
0

Roger Schmidt komt woorden tekort voor de opmars van Mauro Júnior. Schmidt is maar wat blij met de power en het spel van de Braziliaan.

Mauro Júnior is inmiddels hard op weg om een sleutelspeler voor PSV te worden. Mauro maakte eerder al indruk als linksback, maar speelde zondag tegen Sparta aan de rechterkant. PSV heeft naast Mwene er eigenlijk een extra multifunctionele speler bij gekregen. De Braziliaan kan eigenlijk op beide vleugels uit de voeten.

Mauro bezorgde PSV op Het Kasteel de gelijkmaker en was gedurende de gehele wedstrijd fel en agressief spelend. Schmidt is erg blij met de performance en ontwikkeling van Mauro Júnior. “Hij draait goed naar zijn linkerbeen, herkent precies het moment waarop dit kan en voert uit wat hij in zijn hoofd heeft”, zegt Schmidt tegenover het Eindhovens Dagblad over de prachtige goal van Mauro.

Schmidt draait er niet omheen en is dolblij met de multifunctionele Braziliaan, die na afloop werd uitgeroepen tot man of the match. “Momenteel vind ik dat hij uitgroeit tot een sleutelspeler voor ons. Hij staat er nu op momenten dat wij het ontzettend hard nodig hebben, want hier winnen bij Sparta was lastig en tegelijkertijd enorm belangrijk.”

https://twitter.com/ESPNnl/status/1497955245007294469?s=20&t=JGmtUi0pQqbmyioG9xfKZw


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here