Home Nieuws Roger Schmidt licht besluit toe: ‘In de zomer wil ik graag vrij...

Roger Schmidt licht besluit toe: ‘In de zomer wil ik graag vrij zijn’

1682
0

PSV kan en moet op zoek naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen.

Roger Schmidt heeft de PSV directie laten weten af te zien van een nieuw seizoen. Echt verrassend is het niet te noemen. De Duitse trainer licht zijn aanstaande vertrek toe via de officiële kanalen van PSV, maar heeft in Duitsland al een korte reactie gegeven. In gesprek met Kicker zegt Schmidt dat hij aanstaande zomer vrij wenst te zijn om de juiste beslissing over zijn toekomst te kunnen nemen.

Ondanks de tot op heden magere prestaties bij PSV staat Roger Schmidt nog altijd hoog aangeschreven in het buitenland. Met name vanuit de Bundesliga is er nog steeds veel interesse. Dit seizoen waren RB Leipzig en Hertha BSC nog in de markt, waar eerder Frankfurt en Mainz nog werden genoemd.

“Ik ben er trots op deel uit te maken van PSV en ik wil dit seizoen met mijn team voor meer prijzen vechten”, zegt hij tegenover Kicker. “In de zomer wil ik graag vrij zijn om een nieuwe beslissing te kunnen nemen voor mezelf.”

Waar zijn toekomst ligt, is nog onduidelijk. Het uitdienen van zijn tweejarige contract was volgens Kicker de ’topprioriteit’ van de Duitser, die ook RB Leipzig in december om dezelfde reden afwees.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here