Home Nieuws Roger Schmidt wijst AC Milan, Fenerbahce en andere grote clubs af voor...

Roger Schmidt wijst AC Milan, Fenerbahce en andere grote clubs af voor PSV

831
0

PSV heeft een zeer goede indruk op Roger Schmidt gemaakt afgelopen maanden. Het is een duidelijk signaal dat de club ondanks het magere jaar nog altijd een stevig woordje te vertellen heeft in het Europees topvoetbal.

De Duitse trainer is in Europa een grote naam en wist zich in de belangstelling van meerdere grote clubs te verheugen. Toen PSV eenmaal contact zocht kreeg Schmidt meteen een bijzonder gevoel.


De Duitser wilde meteen een concrete afspraak maken en zo geschiedde. Dat PSV het stil wist te houden maakte grote indruk op de Duister, die hieruit af kon leiden dat de club goed in elkaar stak, de rijen gesloten kan houden en dat er goed wordt samengewerkt

Voor Schmidt allemaal belangrijke zaken en ingrediënten om met PSV een succesvolle toekomst aan te gaan. PSV wist een aantal grote clubs af te troeven voor de komst van Roger Schmidt. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. John de Jong bevestigde eerder vandaag inderdaad dat Schmidt meerdere ijzers in het vuur had en daar ook vanaf het begin eerlijk over is geweest. We kunnen dus concluderen dat Schmidt meerdere grote clubs heeft laten lopen om bij PSV aan de slag te kunnen.

Volgens VI heeft Schmidt de belangstelling van onder meer AC Milan en Fenerbahçe naast zich neergelegd. ‘Ook andere grote clubs waren geïnteresseerd’, meldt het weekblad. Het ED schrijft dat ‘nogal wat clubs’ achter het net visten wat de komst van Schmidt aangaat, nadat PSV de eerste contacten had gelegd.

“Hij was meteen geïnteresseerd, dat liet hij via zijn advocaat weten”, zegt John de Jong enthousiast over Schmidt tegen PSV TV. “Hij zei meteen dat hij in gesprek wilde en voegde daar meteen aan toe dat hij met meerdere teams in gesprek was. Maar met jullie wil ik gelijk een afspraak maken om te kijken of het bij me past, zei hij. “Ik ken de club natuurlijk, maar ik wil ook jullie als directie leren keren. Uiteindelijk heeft hij voor ons gekozen’, aldus een zeer enthousiaste John de Jong.


Facebook Comments