Home Nieuws Roger Schmidt koestert team PSV en vraagt niet om winterse versterkingen

Roger Schmidt koestert team PSV en vraagt niet om winterse versterkingen

897
0

PSV en Roger Schmidt zouden in verregaande onderhandelingen zijn het aflopende contract van de Duitse trainer te gaan verlengen.

Een van de redenen dat het nog niet zover is, zou van doen hebben met bepaalde wensen van Schmidt. De Duitse trainer wil investeringen zien in Eindhoven. Investeringen om prijzen te kunnen pakken. Althans, dat was tot nog toe de lezing over Roger Schmidt en zijn toekomst in Eindhoven. Dat blijkt vandaag de dag toch anders te zijn. In gesprek met meerdere media laat Schmidt weten geen wensen te hebben dit transferwindow en dat mag gerust opmerkelijk genoemd worden.

‘Nee, ik heb geen wensen, zeker niet als wij geen grote problemen hebben met blessures’, zegt Schmidt. ‘De winter is ook niet de beste tijd om transfers te doen. Het beste is om te vertrouwen in de spelers die je hebt. Ik denk ook dat we er goed voorstaan in de Eredivisie. Natuurlijk: als er een goede kans komt, moet je er open voor staan. Dan moet je erover nadenken. We weten bijvoorbeeld dat Ibrahim Sangaré niet inzetbaar is in januari. Maar we rekenen op de spelers die we hebben. Het moet wel zin hebben.’

Roger Schmidt lijkt veel vertrouwen te hebben in het team wat nu weet te presteren en in de Eredivisie waarschijnlijk de eerste competitiehelft als koploper en dus als winterkampioen zal gaan afsluiten. Schmidt ziet dat zijn selectie inmiddels een hecht team is geworden en dat proces mag eigenlijk niet verstoord worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here