Home Nieuws Roger Schmidt kijkt al weken uit naar vol Philips Stadion, Obispo en...

Roger Schmidt kijkt al weken uit naar vol Philips Stadion, Obispo en Mwene twijfelachtig

510
0

PSV – Heerenveen wordt zondag afgewerkt in een vol Philips Stadion. De fans zullen zondag massaal achter de ploeg gaan staan en dat is een gegeven om naar uit te kijken.

Roger Schmidt kijkt al weken uit naar een vol Philips Stadion en is dan ook erg blij dat de fans de ploeg weer kunnen ondersteunen. “Het feit dat we eindelijk weer in een vol Philips Stadion spelen, motiveert ons des te meer. Als wij aankomende zondag ons eigen spel spelen, ben ik er van overtuigd dat we de drie punten in Eindhoven houden.”

Wel zijn er de nodige personele problemen. Het is nog onzeker of PSV tegen sc Heerenveen weer kan beschikken over Armano Obispo en Phillipp Mwene. Dat liet Roger Schmidt vrijdagmiddag weten op de persconferentie tegenover de aanwezige media. Obispo kampt nog altijd met lichte hoofdpijnklachten na een botsing op de training eerder deze week, terwijl Mwene in het duel tegen Maccabi Tel Aviv uitviel na een tik op zijn knie.

Olivier Boscagli, Ibrahim Sangaré en Carlos Vinícius zijn wel weer inzetbaar. Zij waren donderdagavond vanwege een schorsing niet inzetbaar.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here