Home Nieuws Roger Schmidt is voorzichtig na loting tegen Kopenhagen

Roger Schmidt is voorzichtig na loting tegen Kopenhagen

1037
0

PSV is gekoppeld aan FC Kopenhagen voor de wedstrijden in de achtste finales van hey nieuwe toernooi van de UEFA.

Dat betekende tal van reacties vrijdagmiddag. Roger Schmidt blikte alvast vooruit op het tweeluik tegen de club uit Kopenhagen. Schmidt predikt voorzichtigheid over het nieuwe Europese tweeluik in het nieuwe Europese toernooi.

“Als wij twee goede dagen hebben, kunnen we deze tweestrijd winnen en de kwartfinale bereiken”, zegt hij vrijdagmiddag tegen het Eindhovens Dagblad.

“Wil je iets speciaals realiseren in dit toernooi, dan moet je goed op je volgende tegenstander ingesteld zijn.

Van onderschatting kan volgens de Duitse trainer geen enkele sprake meer zijn in deze fase van het toernooi. PSV speelde eerder dit seizoen in Denemarken maar toen was er sprake van een heus team. Heden ten dage is geen sprake van een hecht team want de Duitse coach wisselt naar hartelust en dat komt het spel simpelweg niet ten goede.

“Eerder dit jaar hebben we met FC Midtjylland al een Deense tegenstander gehad. We zitten nu in een fase van het toernooi waarin alleen nog goede ploegen in competitie zijn. Ook dit is een competitie met een mooie ambiance. Kijk maar naar onze avond van gisteren in Israël, die was qua beleving geweldig”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here