Home Nieuws Roger Schmidt is positiever over Ihattaren maar lijkt nog niet overtuigd: ‘Het...

Roger Schmidt is positiever over Ihattaren maar lijkt nog niet overtuigd: ‘Het was niet makkelijk’

7109
0

Roger Schmidt is vol lof over Mo Ihattaren en diens houding in combinatie met fitheid.

We kunnen inmiddels dus spreken van een topfitte Mohamed Ihattaren, die indruk gemaakt heeft tijdens het trainingskamp in het Duitse Marienfeld. Roger Schmidt is blij met de stand van zaken rond Ihattaren maar de Duitse coach is ook voorzichtig en lijkt derhalve nog niet geheel overtuigd. Er is immers veel voorgevalle vorig seizoen, lijkt Schmidt daarmee te willen aangeven.


Ihattaren is weliswaar topfit teruggekeerd van zijn vakantie maar een zwaluw maakt nog geen zomer. Wel is het positief te noemen dat Ihattaren een personal trainer in de arm heeft genomen om weer topfit te kunnen geraken. Die arbeid lijkt beloond te worden. “Hij doet het goed, is scherp, werkt hard”, zegt Schmidt tegenover De Telegraaf. “Fysiek is hij absoluut veel beter dan vorig jaar.”

Roger Schmidt is ervaringsdeskundige en waakt voor teveel optimisme. De coach lijkt te willen waarschuwen voor teveel euforie. “We hebben het vaak over hem gehad en iedereen kent de historie. Het was niet makkelijk, maar nu moeten we zien hoe dit zich door ontwikkelt. Hij heeft nog een jaar contract en dat is bij spelers met grote potentie een lastige situatie voor de club. Maar dat deel is voor de directie en zijn agent”, aldus Roger Schmidt over de contractstatus rond Ihattaren.


Facebook Comments Box