Home Nieuws Roger Schmidt is ontzettend nieuwsgierig naar een vol Philips Stadion

Roger Schmidt is ontzettend nieuwsgierig naar een vol Philips Stadion

1157
0

PSV speelt al maandenlang voor lege tribunes. Zowel in binnen- als in buitenland acteer de ploeg van Schmidt in lege stadions.

PSV, de staf, de spelers en directie missen de fans omzettend, zo laten zij meermaals weten. Desondanks zijn de prestaties prima te noemen.


Roger Schmidt is als nieuwe trainer dus niet bekend met de fans in het Philips Stadion en liet al meermaals weten ontzettend uit te kijken naar de entree van de fans.

De Corona periode had zo zijn weerslag op de selectie maar de club is goed door die periode heen gekomen. Toch kijkt Schmidt uit naar een vol Philips Stadion en kan hij niet wachten de fans weer in het stadion te laten genieten van zijn spelers.

In gesprek met Voetbal International zegt Schmidt over de afgelopen periode met Corona het volgende tegen het weekblad.

‘Het was een veeleisende situatie voor mij en de spelers. Hopelijk is het de laatste keer dat we ermee hebben moeten dealen. De coronatesten twee dagen voor een wedstrijd en de uitslagen, dat was het lastigst. Voor mezelf was ik niet bang, omdat ik al in maart corona heb gehad, maar ik had wel angst voor wat er met het team gebeurde toen het coronavirus binnen de club kwam. Voor het thuisduel met Granada hadden we al de eerste positieve gevallen en vanaf dat moment kwamen er om de drie dagen nieuwe besmettingen bij. Dat was een moeilijke situatie, omdat het continu een topic was en de spelers ook bang waren geïnfecteerd te raken. Maar ik kon het accepteren en van dag tot dag mijn beslissingen nemen. Op die manier hebben we ons altijd weten te focussen op het winnen van de wedstrijden en op de ontwikkeling van het spel. We weten nu ook hoe het is te spelen zonder publiek. Dat blijft een vreemd gevoel. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar een vol Philips Stadion’, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments