Home Nieuws Roger Schmidt in gesprek met PSV, Hertha BSC en Fredi Bobic willen...

Roger Schmidt in gesprek met PSV, Hertha BSC en Fredi Bobic willen Schmidt naar Berlijn halen

2243
0

Roger Schmidt en PSV zijn officieus met elkaar in gesprek over de toekomst. Inzet is natuurlijk het aflopende contract van de Duitse trainer.

Hoewel er nog niets zeker en duidelijk is, heeft het er toch alle schijn van dat PSV en Roger Schmidt afscheid van elkaar gaan nemen aan het einde van dit seizoen. De match tussen club en trainer is zeker daar maar het heeft er tegelijk ook alle schijn van dat Roger Schmidt niet echt lijkt te geloven in successen met PSV. Geregeld laat Schmidt merken dat succes in de race om de landstitel slechts een kleine kans van slagen heeft en dat kan niet anders dan tegen de borst van de directie van PSV stuiten.

Op de burelen van het Philips Stadion doet men er alles aan het gat met Ajax kleiner te maken en dan zijn excuses in de vorm van blessures of een kleiner budget eigenlijk uit den boze te noemen. Niet voor Roger Schmidt want de Duitser zegt gewoon wat hij denkt en dat begint steeds serieuze vormen aan te nemen. Het geeft ook weerstand richting de achterban van de club maar zoals gezegd is nog niets zeker. Wat wel zeker is een bepalende factor kan gaan worden is de interesse vanuit de Bundesliga in de diensten van Roger Schmidt.

Roger Schmidt weet op zijn beurt ook dat er interesse is uit Duitsland. Zolang er geen duidelijkheid bestaat over het contract van Schmidt bij PSV blijven de speculaties over een terugkeer van Schmidt naar de Duitse Bundelsiga aanhouden. Eintracht Frankfurt werd eerder genoemd voor Schmidt maar ook Hertha BSC geldt daarbij als een van de serieuze opties.

Die laatste genoemde club is serieus in de markt voor Roger Schmidt. De grote Berlijnse club ontsloeg recent Pal Dárdai. Zijn vervanger, Tayfun Korkut, heeft een contract tot het einde van het huidige seizoen maar het plan i Berlijn is om een gerenommeerde trainer naar de hoofdstad te halen. Volgens Kicker is Schmidt zo’n ‘grote trainer’. Technisch directeur Fredi Bobic probeerde Schmidt eerder al te polsen voor Eintracht Frankfurt en wil nu een nieuwe poging namens Hertha BSC inzetten, klinkt het in Duitse media.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here