Home Nieuws Roger Schmidt houdt zich op de vlakte over selectie Veerman voor Oranje:...

Roger Schmidt houdt zich op de vlakte over selectie Veerman voor Oranje: ‘Niet mijn beslissing’

489
0

Het gaat hard met Joey Veerman. Met een wereldkampioenschap in aantocht in Qatar, is het ook voor Veerman een prettige gedachte met Oranje bezig te zijn.

Roger Schmidt wenst in ieder geval niet op de stoel van Louis van Gaal te gaan zitten want de coach van PSV wenst zich er niet echt over uit te spreken. Schmidt kan zich wel voorstellen dat Joey Veerman in beeld komt bij het Nederlands elftal. Schmidt als vanzelf lovend over de ontwikkeling van de 23-jarige middenvelder, maar wil niet op de stoel van bondscoach Louis van Gaal gaan zitten en dus houdt hij zich op de vlakte.

In elf officiële duels was hij al goed voor vier goals en drie assists. Vooral de laatste weken maakt de Volendammer een sterke indruk en brengt hij PSV naar een hoger niveau.

Is Veerman al een kandidaat voor Oranje? “Dat is niet mijn beslissing”, reageert Schmidt voor de camera van ESPN. “Ik denk dat hij een goede stap heeft gezet met zijn komst naar PSV, voor zijn ontwikkeling. Hij is een zeer getalenteerde speler met veel potentie. Hij doet het erg goed bij PSV. En als hij dit niveau kan volhouden, kunnen ze bij het Nederlands elftal zeker overwegen of hij al een optie is voor het nationale team. Maar dat is niet aan mij, dat is aan de bondscoach.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here