Home Nieuws Roger Schmidt wenst Mauro Junior en Erick Gutiérrez naar Benfica te halen

Roger Schmidt wenst Mauro Junior en Erick Gutiérrez naar Benfica te halen

2158
0

Roger Schmidt heeft nog altijd geen bevestiging gegeven dat hij volgend seizoen de trainer van Benfica uit Lissabon zal zijn.

De Duitse trainer is PSV trainer af en vrij om te gaan en staan waar hij wenst maar het woord Benfica neemt hij nog niet in de mond. Dan doen de media in Portugal en Nederland inmiddels wel. Er wordt inmiddels volop gespeculeerd over spelers die Roger Schmidt bij PSV zou willen weghalen ten einde de selectie van Benfica te versterken.

In dat kader worden Mario Götze, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré in verband gebracht met Benfica, maar nu valt ook de naam van Mauro Júnior. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De dit seizoen als back doorgebroken Mauro ligt tot medio 2025 vast en lijkt zich ook gelukkig te voelen in Eindhoven. Niemand anders dan Roger Schmidt wist van Mauro een zeer gewaardeerde kracht te maken maar nu zou Schmidt de Braziliaan mee willen nemen voor een nieuwe stap in diens carrière. Het enige probleem voor Benfica zijn financiële middelen. De Braziliaanse multifunctionele speler wist zijn transferwaarde in het afgelopen half jaar inmiddels stevig op te schroeven.

De kansen dat Götze en Gutiérrez uit Eindhoven zullen gaan vertrekken zijn groter te noemen. Götze staat nog twee jaar onder contract en PSV hoopt hem voor langere tijd binnenboord te houden, maar Benfica zou hem voor drie à vier miljoen euro over kunnen nemen na afspraken tussen PSV en het management van de Duitser. Gutiérrez begint zelfs aan zijn laatste contractjaar en PSV heeft de gesprekken over een nieuwe verbintenis nog niet opgestart. Sangaré lijkt wél een contractaanbod tegemoet te kunnen zien, tegen sterk verbeterde voorwaarden. PSV wil de Ivoriaan rijkelijk gaan belonen en hem nog een jaar in Eindhoven houden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here