Home Nieuws Roger Schmidt heeft goede hoop op Vertessen en Vincius in uitwedstrijd tegen...

Roger Schmidt heeft goede hoop op Vertessen en Vincius in uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard

932
0

PSV en de vele blessures lijken momenteel niet van elkaar te kunnen worden losgekoppeld.

Ook in Monaco was het weer kommer en kwel wat er van het blessurefront te melden valt. Toch is er goed nieuws te melden rond de blessures van Vertessen en Vinicius. Trainer Roger Schmidt sluit niet uit dat in Sittard een beroep gedaan kan worden op het in Monaco uitgevallen tweetal. Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius worden momenteel nader onderzocht.

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Schmidt tekst en uitleg en tevens een update over Vertessen en Vinícius. En vermeende ribblessure en kramp waren de eerste voorzichtige conclusies. “Vrijdagmiddag gaan we onderzoek doen”, vertelt Schmidt. “Daarna weten we hoe we verder zullen moeten.”

Noni Madueke, Cody Gakpo, Mario Götze en Ryan Thomas kunnen komend weekend nog niet in actie komen en moeten de uitbeurt tegen Fortuna aan zich voorbij laten gaan. Schmidt wil zijn ploeg waarschuwen voor Fortuna Sittard, zeker zo na een Europese avond. “Alle teams zijn thuis sterker dankzij de steun van de fans. We weten dat uitduels lastig zijn, dus we moeten vanaf het begin onze kracht tonen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here