Home Nieuws Roger Schmidt geraakt door situatie Oekraïne, veel complimenten voor Duitse trainer

Roger Schmidt geraakt door situatie Oekraïne, veel complimenten voor Duitse trainer

4781
0

Voor Roger Schmidt is het even schakelen zo net na de gewonnen halve finale tegen Go Ahead Eagles.

Schmidt was uiteraard volledig geconcentreerd tijdens de wedstrijd maar steekt niet onder stoelen of banken dat hij flink mee leeft met de bevolking in Oekraïne. Roger Schmidt kreeg na afloop van de zege op de club uit Deventer de vraag over wat hij vindt van de situatie in het land waar de gehele wereld naar kijkt. Schmidt is duidelijk geraakt door de gebeurtenissen in de Oekraïne.

‘Natuurlijk is het niet makkelijk om gefocust te blijven. Dat geldt voor iedereen. Ik ben 54 jaar oud, maar een situatie zoals deze heb ik nog nooit meegemaakt’, begon Schmidt tegenover ESPN.

Op sociale media regent het complimenten voor de Duitse trainer na zijn warme uitspraken over de situatie in het oosten van Europa. Schmidt gaf toe dat de Russische invasie hem niet in de koude kleren is gaan zitten. ‘Dat heeft invloed op me. En dat allemaal omdat er een crazy man in Rusland is. Toch moeten we positief blijven en vooruit kijken. Hopelijk krijgt hij wat hij verdient’, aldus Roger Schmidt wijzend naar Vladimir Poetin.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here