Home Nieuws Roger Schmidt geniet van agressief PSV

Roger Schmidt geniet van agressief PSV

659
0

PSV kende woensdagavond een uitstekende generale repetitie in aanloop naar de wedstrijd tegen Galatasaray.

De ploeg van Schmidt speelde agressief, was sterk in de duels en straalde uit dat er mooie veranderingen op komst zijn. Niet alleen zijn de journalisten en analisten positief gestemd over dat wat PSV op de mat legde maar ook Roger Schmidt was na afloop tevreden over het spel van zijn ploeg.


“We zijn nog niet helemaal klaar, maar we hebben veel zelfvertrouwen gekregen vandaag”, zei Schmidt woensdagavond na de oefenzege op PAOK. “We speelden agressief en het is ook zeker mogelijk dat we volgende week zo tegen Galatasaray spelen. We willen nog meer goals gaan maken. Iedereen moet in goede conditie zijn.”

Schmidt maakte van alle oefenwedstrijden gebruik om zo veel mogelijk spelers in actie te zien. “Voor de teamgeest is het heel belangrijk om iedereen te laten spelen. Ik ben tevreden met de kwaliteit en dat we in de praktijk hebben gebracht waar we de laatste weken op hebben getraind. We moeten klaar zijn voor volgende week.”

Marco van Ginkel denkt dat PSV er al klaar voor is. “Er zit een hoop beleving en kwaliteit in de ploeg. Onze spelopvatting kwam er bij vlagen heel goed uit. Ondanks een korte voorbereiding denk ik dat iedereen er zin in heeft om voor het ‘echie’ te spelen.”


Facebook Comments Box