Home Nieuws Roger Schmidt geniet aan de zijlijn van klasse PSV, Schmidt zeer content...

Roger Schmidt geniet aan de zijlijn van klasse PSV, Schmidt zeer content met spel PSV tegen Fortuna

327
0

PSV speelde een erg goede wedstrijd tegen Fortuna Sittard en mocht dankzij de aanvalsdriften 5 doelpunten scoren.

Na afloop waren er louter positieve kritieken. In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat hij een heel goede wedstrijd had gezien. “Het waren mooie doelpunten. We hebben uitstekende combinaties laten zien en verdienden het om te winnen”, aldus Schmidt. “Je wil het altijd laten lijken op een makkelijke wedstrijd, maar makkelijke wedstrijden bestaan niet. Als het dus als een makkelijke wedstrijd leek, heb je het goed gedaan.”

ER had wel meer ingezeten wat de score betrof. Schmidt erkende dat terdege. Volgens de trainer had PSV de wedstrijd wellicht eerder moeten beslissen. “Maar uiteindelijk scoor je vijf keer en houden we opnieuw de nul”, zo gaf hij aan. “Drie wedstrijden in een week, tien doelpunten en geen enkele tegen. We zitten in een flow en zitten in een goede vorm. We zijn nu toe aan wat rust om ons voor te kunnen bereiden op de laatste weken van het seizoen.”

Het verschil met de koploper is nog steeds twee punten en dus is er alle kans op glorie en successen. “Je moet alleen maar met jezelf bezig zijn. Andere wedstrijden kun je toch niet winnen”, zei hij daarover. “We doen iedere week onze best en dan zien we wel wat er dit seizoen nog mogelijk is. Hoe de stand op de ranglijst nu is, doet er niet toe. Het gaat er om hoe dat is aan het eind van het seizoen”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here