Home Nieuws Roger Schmidt fan Huub Stevens maakt zich geen zorgen over PSV

Roger Schmidt fan Huub Stevens maakt zich geen zorgen over PSV

863
0

Huub Stevens geldt onmiskenbaar als een fan van Roger Schmidt.

De aanpak van de Duitse trainer kan Huub Stevens wel bekoren. Dat liet de gestopte trainer al eerder weten en die mening is bepaald niet veranderd afgelopen maanden. Stevens maakt zich geen zorgen over PSV.

“Ik heb een goed PSV gezien dat helaas heeft verloren”, zegt Stevens bij het zondagmorgen programma Goedemorgen Eredivisie. “Over het geheel moeten ze tevreden zijn, over het spel dan. Maar degene die nog beter kan is Götze. Als hij beter benut gaat worden, denk ik dat PSV zich geen zorgen hoeft te maken. Het is teleurstellend dat PSV verliest, maar we weten dat wedstrijden tegen Willem ll altijd beladen zijn en PSV het daar altijd moeilijk heeft.”

Trainer Roger Schmidt ligt onder vuur in Eindhoven, ziet ook Stevens. Niet alleen vanwege de prestaties, ook vanwege zijn wisselbeleid. Huub Stevens snapt de kritiek. “Maar Schmidt en zijn technische staf weten beter hoe een ploeg functioneert omdat ze dagelijks met die spelers bezig zijn.”

“Als ik zie hoe PSV dit seizoen speelt ten opzichte van vorig jaar, is er een vooruitgang. Natuurlijk ben je niet tevreden als je bij Willem ll verliest, maar als ik naar het spel en de kansen kijk en de tegendoelpunten zou ik niet in paniek geraken. Dan begin ik met opgeheven hoofd aan de training”, besluit Stevens.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here