Home Nieuws Roger Schmidt fan Aad de Mos over opstellingen: ‘Sorry, ik weet het...

Roger Schmidt fan Aad de Mos over opstellingen: ‘Sorry, ik weet het ook niet meer’

958
0

Aad de Mos heeft altijd overal een antwoord op en een mening over maar de trainer van weleer kan de opstellingen van Roger Schmidt ook niet meer volgen.

De Mos krijgt uit zijn kring regelmatig vragen over de stand van zaken bij PSV maar de Mos heeft moeite om alles te plaatsen. Er zijn dan ook vragen te over voor de Mos. Dit terwijl de Hagenaar wel als een Schmidt fan bekend staat.


Zondag was het de beurt aan Philipp Max, Mario Götze en Donyell Malen om op de bank plaats te nemen. Na afloop ging het over de gok van Schmidt en in huize de Mos bleken de keuzes van Schmidt nauwelijks nog te volgen. De Mos zag het, zo liet hij weten aan het Eindhovens Dagblad, met belangstelling aan.

De Mos zag het zondag van een afstand gebeuren en dacht dat Vitesse de trekker over zou halen. “Ik werd in apps met supporters van PSV en vrienden benaderd en ik moest sorry zeggen, omdat ik het nu ook niet meer begreep. Toen ging ik zitten puzzelen hoe veel verdedigers en hoe veel middenvelders het zouden zijn en het kon niet anders dan vijf man achterop zijn.”

Schmidt mag volgens De Mos van geluk spreken dat de wedstrijd toch nog in het voordeel van PSV uitviel en dat de punten in Eindhoven bleven. “Dit was echt roulette. De messen waren al geslepen in de praatprogramma’s en hij maakt aparte keuzes. Wij begrijpen het niet en misschien doen we dat volgend jaar wel, maar op korte termijn werken is ook belangrijk. Ik weet niet of hij die tijd gaat krijgen.”


Facebook Comments