Home Nieuws Roger Schmidt concreet in beeld bij Hertha BSC

Roger Schmidt concreet in beeld bij Hertha BSC

728
0

Roger Schmidt wordt in de Duitse media opnieuw concreet gekoppeld aan belangstelling van een grote Duitse Bundesligaclub.

Deze keer betreft het de reus van Berlijn, Hertha BSC. Schmidt staat dan ook in de nadrukkelijke belangstelling van Hertha BSC, zo meldt BILD.


Volgens de Duitse boulevardkrant start Fredi Bobic, die in juni bij Hertha aan de slag gaat als technisch manager, binnenkort de gesprekken met Schmidt.

Bobic is nu nog werkzaam bij Eintracht Frankfurt en vorige week werd Schmidt met die club in verband gebracht. De 54-jarige Duitser heeft nog een contract tot de zomer van 2022 bij PSV en lijkt niet voornemens die verbintenis te verbreken.

Hertha BSC staat nu nog onder leiding van Pal Dardai maar kent weinig successen. De 45-jarige Hongaar werd eind januari tot het einde van dit seizoen aangesteld met de afspraak dat hij na dit seizoen zou mogen blijven als hij minimaal 24 punten zou pakken.

Tot dusverre behaalde Hertha onder leiding van Dardai slechts 6 punten. De club is in degradatiegevaar en de clubleiding wenst een andere koers in te zetten. Hertha zou de komst van Schmidt naar Berlijn erg zien zitten, zo weet BILD woensdag te melden.