Home Nieuws Roger Schmidt blijft verbazen met topfit en ongeslagen Benfica, Duitse coach als...

Roger Schmidt blijft verbazen met topfit en ongeslagen Benfica, Duitse coach als groepswinnaar naar knock-out fase

497
0

Roger Schmidt blijft verbazingwekkend sterk presteren met zijn club Benfica.

De ploeg uit Lissabon is al maanden ongeslagen en ook in Europa verloopt het seizoen uitermate goed. Benfica is zelfs groepswinnaar geworden in een zware poule met PSG en Juventus. Dat mag met recht een prestatie worden genoemd.

Juventus en PSG werden het slachtoffer van de dadendrang van het elftal van Roger Schmidt. Juventus verloor woensdag de laatste groepswedstrijd in de Champions League van Paris Saint-Germain met 1-2. Doordat concurrent Maccabi Haifa ook onderuitging, met 6-1 tegen Benfica, eindigde Juventus als derde in de poule. Daarmee plaatste het team van trainer Massimiliano Allegri zich voor de tussenronde van de Europa League. Juventus is daarmee meteen een mogelijke tegenstander van PSV geworden na de winterstop.

PSG dacht zich dankzij de winst te verzekeren van de eerste plek in de groep. Benfica maakte echter kort voor tijd de 6-1 bij Haifa. Dat was voor het elftal van Roger Schmidt precies voldoende om Paris Saint-Germain voor te blijven en als eerste te eindigen. Benfica verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here