Home Nieuws Roger Schmidt blijft een belangrijke kandidaat bij Eintracht Frankfurt

Roger Schmidt blijft een belangrijke kandidaat bij Eintracht Frankfurt

657
0

Roger Schmidt is momenteel hot in Duitsland. De Duitser wordt in een adem genoemd met grote Bundelsigaclubs.

Duitse media maken al dagen melding van sluimerende interesse vanuit clubs als Schalke, Wolfsburg, Hertha BSC en Eintracht Fankfurt. Met name die laatste club lijkt concreet te zijn voor Schmidt.


Vorige week werd er door BILD al melding gemaakt van serieuze interesse maar deze week is dat niet anders en lijkt de club uit Frankfurt daadwerkelijk een lijntje naar Schmidt te willen uitgooien. Roger Schmidt heeft de intentie zijn contract bij PSV uit te dienen maar de verleiding van een grote Duitse Bundesliga club weerstaan is niet eenvoudig.

Vandaag meldt BILD dat Frankfurt nog immer aan Roger Schmidt denkt en de PSV trainer bovenaan het lijstje van de club uit midden-Duitsland staat.

BILD weet dat Roger Schmidt, Oliver Glasner van VfL Wolfsburg en Pellegrino Matarazzo van VfB Stuttgart allen in beeld zijn om Hütter op te volgen in Frankfurt. Indirect biedt dit ook directe kansen voor Mark van Bommel. Mocht Glasner vertrekken bij Wolfsburg, komt Mark van Bommel weer in beeld om trainer van de Volkswagenclub te worden.