Home Nieuws Roger Schmidt blijft bij PSV: ‘Ik ben hier niet gekomen om na...

Roger Schmidt blijft bij PSV: ‘Ik ben hier niet gekomen om na één jaar weg te gaan’

442
0

Duidelijke woorden vrijdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Heerenveen.

Roger Schmidt moest opnieuw enkele vragen over zijn toekomst beantwoorden omdat de trainer veelvuldig in de Duitse media genoemd wordt als kandidaat-trainer bij de clubs in Duitsland. Daarin spelen de supporters van PSV ook een rol.

Schmidt was duidelijk over de vermeende interesse. “Ik weet niet hoe vaak ik het nog moet zeggen voor jullie me geloven, maar ik ben blij hier bij PSV. Ik ben hier niet gekomen om na één jaar weg te gaan. Ik heb straks ongeveer 47 wedstrijden gecoacht bij PSV, zonder één wedstrijd met een vol stadion. Als ik nu weg zou gaan na één jaar, zou het voelen alsof ik hier niet eens ben geweest.”

Schmidt is al volop in overleg met technisch directeur John de Jong om komend seizoen in te kleden, zo benadrukte de Duitser tegenover de media. Schmidt en PSV wilden op voorhand al graag twee seizoenen met elkaar in zee gaan en daar is geen verandering ingekomen. “Ik ben heel blij met die keuze. Ik kijk er naar uit om volgend jaar voor de prijzen te spelen en misschien in de Champions League uit te kunnen komen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here