Home Nieuws Roger Schmidt bevestigt: ‘Snel om de tafel met PSV over contractverlenging’

Roger Schmidt bevestigt: ‘Snel om de tafel met PSV over contractverlenging’

1721
0

Na het verlengen van het contract van Mario Götze was het wachten op een reactie van Roger Schmidt over zijn nog lopende contract.

Die reactie was vrijdagmiddag daar. Roger Schmidt en PSV gaan binnenkort met elkaar in gesprek over de toekomst. Eerder opperde hans Kraaij al dat het zekerheid is dat PSV en Schmidt met elkaar verder willen en verder gaan. Vooralsnog gaan club en trainer met elkaar het gesprek aan. Dat vertelde Schmidt op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met AZ van zaterdag.


‘Ik heb nog één jaar contract te gaan en heb al een paar keer gezegd dat ik het heel erg naar mijn zin heb bij de club’, aldus Schmidt. ‘Ik ben blij met mijn spelers en kijk uit naar de komende maanden. De club heeft wel al aangegeven dat ze in de komende periode over mijn contract willen praten’, vervolgde de PSV-coach. ‘Dat is een mooi teken; dat ze tevreden met me zijn. Daar zullen we vast een moment voor gaan vinden.’

PSV heeft de intentie de Duitse trainer te belonen voor zijn verrichtte werk in Eindhoven. Mario Götze en Noni Madueke wisten inmiddels te verlengen en spelers als Gakpo en Boscagli hebben nog lang lopende contracten maar dat aspect zegt Schmidt niet alles. ‘Dat is een goed teken voor de club. De spelers voelen dat ze op de juiste plek zijn. Maar voor mij is het geen garantie, het is niet zo dat ze zeker vijf jaar blijven”, aldus Roger Schmidt over de toekomst.