Home Nieuws Roger Schmidt bevestigt: ‘Mo Ihattaren zal geen onderdeel van de selectie meer...

Roger Schmidt bevestigt: ‘Mo Ihattaren zal geen onderdeel van de selectie meer zijn’

2807
0

Het is natuurlijk al weken duidelijk dat Mo Ihattaren zal vertrekken bij PSV maar de vraag is nog steeds naar welke club hij zal gaan vertrekken.

Er resteren nog slechts enkele dagen tot het sluiten van de transferwindow dus er is enige haast geboden voor het kamp Ihattaren. Vanuit de club werd er deze week ook weer meermaals bevestigt dat de wegen van Ihattaren en PSV gaan scheiden. Roger Schmidt bevestigde zaterdagavond na de winst op FC Groningen nogmaals dat Ihattaren na het sluiten van het transferwindow geen onderdeel meer van de selectie zal zijn.

Schmidt is wel positief over het aanblijven van Bruma maar de coach is toch vooral bezig met het versterken van de selectie. ‘We werken aan een aantal dingen. We hebben wat extra kwaliteit nodig. Maar we zijn geduldig omdat we al een goede selectie hebben. We moeten wel goed voorbereid zijn op het drukke programma dat voor de deur staat’, zei hij.

Over Mohamed Ihattaren was Schmidt duidelijk. De middenvelder is weer in training op de Herdgang, maar zal na 1 september geen deel uitmaken van de selectie. ‘Hij wil vertrekken. We hebben nog maar een paar dagen, maar ik denk dat hij vertrekt.’

Cody Gakpo was weer eens belangrijk voor de ploeg van Roger Schmidt. Schmidt geeft hoog op van de aanvaller. Hij maakte de openingstreffer en gaf twee assists. De aanvaller maakt zich nu op voor interlands met Oranje. Hij is klaar voor een basisplaats. ‘Ja, ik denk het wel. Ik heb goede wedstrijden achter de rug. Ik voel me goed, maar het is aan de coach’, zei Gakpo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here