Home Nieuws Roger Schmidt belangrijkste kandidaat bij Hertha BSC

Roger Schmidt belangrijkste kandidaat bij Hertha BSC

468
0

Roger Schmidt is aan zijn laatste maanden bij PSV en dus lonkt er transfer naar een andere competitie.

Het nieuws rond het vertrek van Schmidt uit Eindhoven is natuurlijk ook in Duitsland nieuws geweest. En dus zien tal van grote Bundesligaclubs kansen om de in Duitsland befaamde trainer in te lijven. Schmidt wordt al maanden genoemd bij grote Bundesligaclubs. Vooralsnog lijkt Hertha BSC uit Berlijn een grote kanshebber te zijn. Schmidt kan na dit seizoen aan de slag bij Hertha BSC, zo meldt BILD. De 54-jarige trainer is de belangrijkste kandidaat bij de huidige nummer veertien van de Bundesliga.

Schmidt gold in december al als optie om Tayfun Korkut op te volgen bij Hertha maar deze zomer moet het er van gaan komen, zo weet BILD te melden. Dat heeft met name van doen met Hertha-directeur Fredi Bobic, die erg gecharmeerd is van Schmidt en diens speelwijze, die er in Eindhoven zelden geëtaleerd werd.

Hertha is sinds 2019 in handen van Lars Windhorst. De rijke eigenaar staat met zijn club slechts één punt boven de rode streep. De clubeigenaar ziet in Roger Schmidt de juiste man om eindelijk door te kunnen groeien met Hertha BSC.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here