Home Nieuws Roger Schmidt bedankt Gerbrands en de Jong: ‘Het was een eer om...

Roger Schmidt bedankt Gerbrands en de Jong: ‘Het was een eer om voor deze club te mogen werken’

453
0

Roger Schmidt en PSV sloten zondagmiddag in Zwolle een tijdperk af. Club en coach laten de wegen scheiden.

De Duitse trainer blikte nog een keer terug op twee jaar PSV en bedankt daarbij de fans, de club en de directie. Wel keek Schmidt nog een keer achterom naar sommige scheidsrechterlijke beslissingen. “In de wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord zijn er onnodige fouten gemaakt. Deze momenten zitten nog altijd is ons hoofd”, vertelt Schmidt.

Maar nu het seizoen erop zit wil Schmidt eigenlijk vooral stilstaan bij de mooie momenten die hij in zijn twee seizoenen bij PSV heeft ervaren. “Er zijn verschillende mooie momenten, maar de gewonnen bekerfinale tegen Ajax was een geweldige dag”, aldus Schmidt. “Het was een fantastische wedstrijd met een prachtige atmosfeer in De Kuip. Dat zal ik altijd onthouden.”

Schmidt gaat verder en bedankt John de Jong en Toon Gerbrands voor het vertrouwen. “Het was een genot en een eer om twee jaar voor deze club te hebben mogen werken. Het is een heel goede keuze geweest om naar PSV te gaan en daar wil ik Toon Gerbrands en John de Jong voor bedanken. PSV was dit jaar dicht bij de titel. Ik denk dat het team intact blijft, terwijl bij Ajax de nodige veranderingen plaatsvinden. PSV is klaar voor de toekomst”, aldus een opgewekte Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here