Home Nieuws Rodriguez geniet bij PSV: ‘Ik sluit niks uit en wil nu het...

Rodriguez geniet bij PSV: ‘Ik sluit niks uit en wil nu het beste voor deze club geven’

2776
0

Ricardo Rodríguez is inmiddels enkele weken PSV speler en de eerste maand in Eindhoven bevalt hem uitermate goed.

De Zwitserse international is gekomen om PSV te helpen en daar slaagt hij behoorlijk in want de defensie oogt stabieler sinds het debuut van Rodriguez. Rodriguez is een zeer ervaren verdediger, brengt rust in het spel en speelde inmiddels honderden wedstrijden .


Hij voorzag geenszins een reserverol voor zich en had het zwaar toen hij bij AC Milan op de bank belandde. De Zwitser werd in zijn periode bij VfL Wolfsburg gezien als een van de beste linksbacks uit de Bundesliga, maar in Milaan werd hij toch over het hoofd gezien.

Clubs als Arsenal en Real Madrid zagen in hem een speler voor de toekomt maar Rodriguez koos voor een transfer naar AC Milan. Rodríguez over die periode in Milaan. “Ik heb in mijn carrière nooit periodes meegemaakt waarin ik echt maandenlang niet speelde en daarom was het eerste halfjaar van dit seizoen moeilijk”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Na twee jaar bijna alles gespeeld te hebben, kwam ik niet veel in actie. Mijn contract in Italië loopt nog een jaar door en pas na dit seizoen ga ik bekijken hoe het verder gaat. Er is van alles denkbaar, maar op dit moment is er geen zinnig woord over te zeggen en ik denk er ook niet aan”, zegt de Zwitser.

“Ik sluit niks uit en wil nu het beste voor deze club geven en iedereen proberen te helpen. Voorlopig zit ik prima op mijn plek bij PSV. Na een moeilijke periode wil men weer vooruitkijken. Voor mij is dat eenvoudig, omdat ik hier niet geweest ben in de tijd dat het heel onrustig was.”


Facebook Comments