Home Nieuws Robin van Persie lijkt eerste versterking voor Heerenveen bij PSV weg te...

Robin van Persie lijkt eerste versterking voor Heerenveen bij PSV weg te willen halen

10172
0

Sportclub Heerenveen gaat een nieuw avontuur aan. Na eerdere en recente afzeggingen van Ruud van Nistelrooij, wilde de club uit Heerenveen toch weer een grote naam aanstellen als hoofdtrainer.

In die opzet slaagde de Friezen afgelopen week want Robin van Persie is afgelopen week aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van sc Heerenveen. Heerenveen, recent nog volledig van de mat gespeeld in eigen stadion door PSV, bevestigde vrijdagmiddag de komst van Robin van Persie.

Van Persie zal Kees van Wonderen gaan opvolgen als hoofdtrainer van de club die recent als ware schietschijf voor PSV diende. De ploeg van Bosz scoorde maar liefst acht keer in het Abe Lenstra-stadion, waar het met iets meer precisie ook een score van 10-0 had kunnen realiseren.

In ieder geval een nieuw start in Friesland en een nieuwe trainer betekent ook nieuwe wensen en dus nieuwe spelers. Mogelijk volgt ook al snel de eerste nieuwe speler voor Van Persie en Heerenveen want het heeft er alle schijn van dat men in de jeugdopleiding van PSV de eerste versterking wenst vast te leggen.

Mylian Jimenez gaat (Jong) PSV verruilen voor sc Heerenveen
Wat speelt er precies? Volgens welingelichte bronnen staat Heerenveen namelijk op het punt om Mylian Jimenez over te nemen van PSV. De jonge talentvolle middenvelder kan ook bijtekenen in Eindhoven en zijn contract verlengen maar het heeft er alle schijn van dat de jonge talentvolle middenvelder een contract bij Heerenveen verkiest boven de beloftenploeg van Jong PSV.

De 21-jarige Jimenez, die Colombiaanse roots heeft, begon in 2011 in de jeugdopleiding van PSV. Zijn contract bij PSV loopt na dit seizoen af, dus Heerenveen kan de middenvelder transfervrij overnemen. Voor Jong PSV speelde de middenvelder dit seizoen 31 wedstrijden. Jimenez gaf 5 assists en scoorde welgeteld één doelpunt. Eerder koos Jong PSV-captain Mohamed Nassoh al voor een transfer naar Sparta.


Vorig artikelRuud Gullit, boegbeeld van PSV
Volgend artikelRobert van der Wallen bijna eigenaar van deze Engelse clubs: ‘PSV is toch mijn club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in