Home Nieuws Robben en van Nistelrooij over succes Memphis Depay

Robben en van Nistelrooij over succes Memphis Depay

6
0

Memphis Depay is hard op weg een grote naam te worden op Old Trafford. Oud United speler en PSV jeugdtrainer Ruud van Nistelrooij, maar ook Arjen Robben, genieten van het succes van Depay.

“Daar geniet ik van. Ik herleef dat nu weer door hem. Je eerste goal maken op Old Trafford is het mooiste dat er is. Het is nu zaak voor hem op die doelpunten te bouwen. Hij moet op hetzelfde niveau blijven presteren. Daar ga ik hem zeker over spreken. Dit zijn voor mij interessante dingen om op te pakken”, zegt Van Nistelrooy.
“Hij kan bij Manchester United een van de beste spelers van de wereld worden”, vertelt Robben in de Engelse media. “Hij zit nu al op een ontzettend hoog niveau, maar van spelen bij een van de grootste clubs ter wereld zal hij alleen nog maar beter worden. Man United zal weer prijzen willen winnen en daarbij zal hij belangrijk zijn. Ik weet dat er ook interesse was van Liverpool, maar dit was een eenvoudige keuze”, weet Robben. “Liverpool speelt niet in de Champions League en Van Gaal is een van ‘s werelds beste coaches. Onder zijn hoede kan Memphis een complete voetballer worden. En ik denk dat Louis dit seizoen kampioen kan worden met Man United.”
Eerder waren oud spelers als Robson en andere oud gedienden als Neville al razend enthousiast over de opmars van Depay. Ook analist en presentator Gary Lineker is lovend over Depay.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here