Home Nieuws RKC-doelman Vaessen maakte eerder ook Ibiza-trip als PSV: ‘Als je veel plezier...

RKC-doelman Vaessen maakte eerder ook Ibiza-trip als PSV: ‘Als je veel plezier maakt…’

1628
0

PSV sluit het huidige Eredivisie-seizoen komende zondag af met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Waar de ploeg van trainer Peter Bosz al zeker is van de landstitel en nergens meer voor te spelen heeft, staat er voor de Waalwijkers nog genoeg op het spel. RKC staat momenteel op een veilige vijftiende plaats, maar kan nog ingehaald worden door Excelsior, dat op bezoek gaat bij Feyenoord.

RKC heeft momenteel een iets beter doelsaldo dan Excelsior en zal hopen dat PSV na de midweekse trip naar Ibiza geen vol gas geeft.

Doelman Etienne Vaessen heeft er vertrouwen dat hij met RKC niet de play-offs om promotie/degradatie hoeft te spelen. “Je moet van alles uitgaan, maar ik ga er niet van uit dat bij de laatste wedstrijd van Slot Excelsior gaat winnen”, blikt Vaessen vooruit in gesprek met ESPN. “Ik heb Kostas Lamprou gesproken en volgens mij zit het wel goed bij Feyenoord. Die willen nog wel gas geven.”

Door de midweekse trip naar Ibiza had PSV allesbehalve een ideale voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen RKC. Vaessen spreekt uit ervaring wanneer hij bevestigt dat dit niet het geval is.

“Twee jaar geleden zijn we met RKC ook naar Ibiza geweest en vorig jaar naar Marbella. Mooie tripjes en ik moet daar meestal wel van herstellen”, aldus de goalie. “Als je veel plezier maakt met de jongens en een drankje erbij pakt. Uiteindelijk heeft PSV dat ook wel gedaan, maar na twee dagen herstel hebben ze wel genoeg kwaliteiten om nog flink gas te geven.”

De trip naar Ibiza kwam PSV op de nodige kritiek te staan. Het is de vraag of de selectie van Bosz nog gemotiveerd is voor het duel met RKC. “De dagen erna zijn wel zwaar, dus ik hoop dat dat bij PSV ook is.”

 


Vorig artikelPSV-fan pakte Xavi Simons keihard aan: ‘Wie denk jij dat je bent, snotneus?’
Volgend artikelEarnest Stewart openhartig: ‘Daar heb ik bij PSV wel wat slapeloze nachten van gehad’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in