Home Nieuws RKC doelman Etienne Vaessen in beeld als opvolger Joël Drommel

RKC doelman Etienne Vaessen in beeld als opvolger Joël Drommel

2103
0

Woedend was de doelman van RKC aan het begin van het lopende seizoen toen de volgens hem typische ‘topclub scheidsrechter’ Gözübüyük PSV een late strafschop wist toe te kennen.

Ronduit woedend welteverstaan. Ook na de wedstrijd kwam de stoom nog uit zijn oren en bleek Xavi Simons al verbaal aangepakt te zijn door de vol passie sprekende én spelende doelman van de club uit Waalwijk. Zijn club hield tegen PSV tot de 94e minuut stand en Vaessen hield er enkele ballen knap uit.

Volgens de Telegraaf ziet PSV toekomst in de doelman. Er dient immers een opvolger voor Joël Drommel te worden aangetrokken. Drommel staat op het punt PSV deze zomer te verlaten.

Etienne Vaessen zou een goede vervanger van Drommel kunnen zijn. De fysiek sterke doelman kreeg vorig seizoen al de kans om een avontuur in het Midden-Oosten aan te gaan, maar die transfer ging op het laatste moment niet door. Er zijn echter meerdere clubs met belangstelling voor Vaessen. Naast PSV zouden ook Torino, Feyenoord, Vitesse, Real Betis, Boavista en meerdere Belgische clubs concrete belangstelling tonen voor de eerste doelman van RKC.


Vorig artikel‘PSV struint Rotterdam af op zoek naar talent’, PSV betaalde 1 miljoen euro vergoedingen aan Feyenoord
Volgend artikelPSV denkt aan terugkeer Ruben van Bommel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in